Bagian Logistik

  • Single face Pallet

    Rupa tunggal Pallet

    Palét ngagaduhan dua hartos. Anu mimiti: Palét mangrupikeun istilah anu dianggo dina industri pangiriman sareng logistik. Éta ngarujuk kana barang anu diimpor sareng diekspor ku laut atanapi udara atanapi transportasi gabungan di tangan pamilik kargo. Éta mangrupikeun patarosan ti anu gaduh kargo. Unggal pamilik kargo peryogi langkung ti hiji pamariksaan pikeun unggal paménta jasa logistik. Harga langkung saé tibatan tilu. Ku alatan éta, dina kerangka bisnis tradisional, aya sajumlah ageung palét. Jenis kadua: Palét, a ...
  • Tray

    Dulang

    Palét ngagaduhan dua hartos. Anu mimiti: Palét mangrupikeun istilah anu dianggo dina industri pangiriman sareng logistik. Éta ngarujuk kana barang anu diimpor sareng diekspor ku laut atanapi udara atanapi transportasi gabungan di tangan pamilik kargo. Éta mangrupikeun patarosan ti anu gaduh kargo. Unggal pamilik kargo peryogi langkung ti hiji pamariksaan pikeun unggal paménta jasa logistik. Harga langkung saé tibatan tilu. Ku alatan éta, dina kerangka bisnis tradisional, aya sajumlah ageung palét. Jenis kadua: Palét, a ...
  • Trash can

    Wadah sampah

    Tong sampah mangrupikeun wadah pikeun nyimpen sampah, anu ngagaduhan fungsi anu sami sareng sampah, sareng umumna pasagi atanapi segi opat. Tong sampah iklan-jenis populér. Hal ieu biasa dianggo di komunitas, taman sareng tempat umum anu sanés. Sampah tiasa dikembangkeun janten jinis tong sampah anu hasrat anu énggal. Rahasia nyaéta yén aya hiji torowongan jero taneuh sareng mesin pneumatik dina unggal tempat sampah di masarakat, sapertos solokan, dina aksi mesin pneumatik. Aut ...
  • Double -deck

    Dobel -dék

    Ganda -deck Bagian Bagean : Pallet ganda-dek D4-1111 Nomer: KH170384 Ukuran bagian: 1100 * 1100 * 140 mm Bagian beurat : 19.28kg Pallet Part Feature Pallet ketat pisan pikeun susun, kakuatan lentur, kakuatan lempeng handap, corétan sudut , rata-rata kakuatan beban sareng sajabana Kombinasi Pallet Dolly Pallet Lid Bobot nurunkeun kabutuhan anu nyababkeun langkung seueur prosés sapertos Mucell. Kaihua Technology Pallet kapang desain sareng ngadamel Desain bagian / analisis CAE / Analisis aliran kapang prosés Mucell Pallet Beban Janten ...
  • Big Industrial Crate (5 version)

    Peti industri ageung (5 vérsi)

    Peti industri ageung (5 versi) Ukuran bagian: 1200 X 1000 X 731mm 1200 X 1000 X 821mm 1200 X 1000 X 547mm kapang Ukuran: 2560x2130x1560mm Bagian beurat : 19.28kg Pallet Part Feature Pallet ketat pisan pikeun susun, kakuatan flexural, piring handap kakuatan, turunna sudut, rata-rata kakuatan beban sareng sajabana Pallet Dolly kombinasi Pallet Lid Bobot nurunkeun kabutuhan anu nyababkeun langkung seueur prosés sapertos Mucell. Kaihua Technology Pallet kapang desain sareng ngadamel Desain bagian / analisis CAE / kapang aliran analisa ...
  • Grape Folding Tote

    Tote Tilepan Anggur

      Anggur Ngalacak Tote Bagian Ngaran: Anggur ngalipet tote kapang Ukuran: 1790X1090X1057 mm kapang beurat: 11Ton Bagian ukuran: 710X953X26 mm Bagian beurat: 650g Pallet Part Feature Pallet ketat pisan pikeun nyusun, kakuatan flexural, kakuatan piring handap, sudut serelek, rata-rata beban kakuatan jsb Kombinasi Pallet Dolly Pallet Lid Bobot nurunkeun kabutuhan nyababkeun langkung seueur prosés sapertos Mucell. Kaihua Technology Pallet kapang desain sareng ngadamel Desain bagian / analisis CAE / Analisis aliran kapang Muce ...
  • 360L Dustbin

    Dustbin 360L

    360L Dustbin Bagian ukuran: 867 X 751 X 1059 mm Ukuran kapang: 1795X1695X1865 mm Bobot kapang: 44345 kg Mesin: HT 3300T Solusi sareng pembuatan kapang pikeun dustbin, palet, peti sareng sajabana Seueur ti kapang anu diékspor ka klien di pasar Éropa sareng Amérika . Ayeuna urang tiasa nyayogikeun kapang ageung beuratna dugi ka 90T. Kami sanggup ngadamel cetakan dustbin dibasajankeun 40L dugi ka 3200L. Kalayan pangalaman anu euyeub kami parantos kéngingkeun sataun demi taun, kapang urang tiasa gaduh waktos siklus anu gancang pisan sareng umur cetakan anu panjang. Urang tiasa nyayogikeun m ...
  • 240L Dustbin

    Dustbin 240L

    240L Dustbin Bagian ukuran: 734 * 585 * 1034mm Ukuran kapang: 1200 * 1350 * 1615mm kapang kapang: 20830kg Mesin produksi: 2500T Solusi sareng pembuatan kapang pikeun dustbin, palet, peti sareng sajabana Seueur ti kapang anu diékspor ka klien di Éropa sareng Amérika pasar. Ayeuna urang tiasa nyayogikeun kapang ageung beuratna dugi ka 90T. Kami sanggup ngadamel cetakan dustbin dibasajankeun 40L dugi ka 3200L. Kalayan pangalaman anu euyeub kami parantos kéngingkeun sataun demi taun, kapang urang tiasa gaduh waktos siklus anu gancang pisan sareng umur cetakan anu panjang. Urang tiasa nyayogikeun ...
  • 120L Dustbin

    120L Dustbin

    120L Dustbin Bagian ukuran: 552 * 480 * 899 mm Ukuran kapang: 1050 * 1100 * 1479mm kapang kapang: 13315kg Mesin produksi: 2400T Solusi sareng pembuatan kapang pikeun dustbin, palet, peti sareng sajabana Seueur ti kapang anu diékspor ka klien di Éropa sareng Pasar Amérika. Ayeuna urang tiasa nyayogikeun kapang ageung beuratna dugi ka 90T. Kami sanggup ngadamel cetakan dustbin dibasajankeun 40L dugi ka 3200L. Kalayan pangalaman anu euyeub kami parantos kéngingkeun sataun demi taun, kapang urang tiasa gaduh waktos siklus anu gancang pisan sareng umur cetakan anu panjang. Urang tiasa nyayogikeun ...
  • 110L Dustbin

    110L Dustbin

    110L Dustbin Bagian ukuran: 552 * 480 * 899 mm Ukuran kapang: 1050 * 1100 * 1479mm kapang kapang: 13315kg Mesin produksi: 2400T Solusi sareng pembuatan kapang kanggo dustbin, palet, peti sareng sajabina Seueurna cetakan diékspor ka klien di Éropa sareng Pasar Amérika. Ayeuna urang tiasa nyayogikeun kapang ageung beuratna dugi ka 90T. Kami sanggup ngadamel cetakan dustbin dibasajankeun 40L dugi ka 3200L. Kalayan pangalaman anu euyeub kami parantos kéngingkeun sataun demi taun, kapang urang tiasa gaduh waktos siklus anu gancang pisan sareng umur cetakan anu panjang. Urang tiasa nyayogikeun ...