Divisi Logistik

Pedaran pondok:

● Debu
● Palét
● peti


Detil Produk

Tanda Produk

Solusi sareng pembuatan kapang pikeun sampah, palet, peti sareng sajabina Seueurna kapang anu diékspor ka klien di pasar Éropa sareng Amérika. Ayeuna urang tiasa nyayogikeun kapang ageung beuratna dugi ka 90T.

Kami sanggup ngadamel cetakan dustbin dibasajankeun 40L dugi ka 3200L. Kalayan pangalaman anu euyeub kami parantos kéngingkeun sataun demi taun, kapang urang tiasa gaduh waktos siklus anu gancang pisan sareng umur cetakan anu panjang. Urang tiasa nyayogikeun solusi citakan pikeun peti industri ogé peti tatanén ageung. Ku diajar jero ngeunaan cara ngarobih vérsi kalayan gampang, kami ngabantosan klien kami pikeun ngahémat kapang sareng biaya produksi. Henteu janten masalah alit, gampang ngadamel palét atanapi beresih, palét stabil pikeun tuangeun, ruas kabersihan. Kapang kami anu salawasna diwangun ku waktos siklus pondok ogé gampang ngarobih. Samentawis éta, urang tiasa nyayogikeun palayanan pikeun analisis loading anu dinamis sareng statis.

mt2-2-1

mt2-2-2

mt2-2-3

mt2-2-4

mt2-2-5

mt2-2-6

molds-2-1

locio (1)

locio (3)

locio (5)

locio (7)

kaunggulan urang
Kualitas Tinggi (Mould & Kualitas Produk)
Pangiriman tepat waktu (Sampel Persetujuan & Pangiriman Mould)
Kontrol Biaya (Biaya Langsung & Henteu langsung)
Jasa Pangsaéna (Jasa pikeun Palanggan, Karyawan & Suplier)

Sistem— Sistem manajemén U8 ERP
Rutinitas-Kontrol Téknik Proyék
Dokumén — ISO9001-2008
Standarisasi-Sistem Penilaian Kinerja

Kapang alus perenahna mimitina dina desain alus.
Ku nalungtik babarengan sareng sasama unggulan domestik sareng internasional, tim desain kami henteu ngan ukur saé dina 2D, produk 3D sareng desain kapang tapi ogé nyayogikeun nilai anu hébat sapertos "éfisién" sareng "ringan" saloba mungkin pikeun konsumén urang.
Tim desain produk: kami ngabantosan palanggan dina desain sisi B sareng analisis kasaluyuan. Kalayan atanapi tanpa desain, urang tiasa ngembangkeun desain produk dumasar kana sarat.
Tim CAE: ngalakukeun panilitian sareng palanggan kami, sapertos analisis beban, analisis kakuatan, gas atanapi simulasi foaming jsb.
Tim desain kapang: ngandelkeun kana pangalaman anu beunghar sareng parangkat lunak propésional, urang tiasa gancang ngaréspon kabutuhan konsumén sareng nyiptakeun desain anu gampang di mesin, gampang dianggo, gampang dijaga, sareng aman dijantenkeun produksi.

Grup sumbu CNC 5: DMG ti Jérman, OKUMA sareng MAKINO ti Jepang, FIDIA ti Italia. Max.stroke nyaéta 4000 × 2000 × 1100mm
Grup EDM: DAEHAN pusat mesin EDM dua bérés sareng opat tungtung ti Koréa. Max.stroke nyaéta 3000 × 2000 × 1500mm
Pusat panggilingan: Kuraki pusat mesin boring sareng ngagiling horisontal ti Jepang. Max. Jero motong nyaéta 1100mm.
Grup CMM: WENZEL ti Jérman, HEXAGON ti Swédia sareng COORD ti Italia. Max. Ngukur stroke nyaéta 2500 × 3300 × 1500mm.
Anu sanésna: Alat uji kasaimbangan SCHENCK ti Jérman, alat uji teu karasa ti Amérika Serikat, mesin pamariksaan ow-rate, mesin pamariksaan cai & hidrolik terpadu.
Kelompok spotting: dugi ka 500T
Mesin suntik: Krauss maffei ti Jérman, HAITIAN, YIZUMI. Gerakan paralel, clamping magnet / clamping hidrolik, kalayan robot sumbu 5, laras ret pikeun Mucell, dugi ka 3300T.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami