Kualitas

team (1)

Tim Pamasaran
Ngawula ka palanggan nganggo "Inovasi + Profesional + Cocog sareng ...."

team (3)

Tim Proyék
Tim proyék kami bakal ngalakukeun sagala usaha ku "Skéma ...."

team (4)

Tim Desain
Kapang alus perenahna mimitina dina desain alus.

team (2)

Tim Pabrikan
Tim pabrikan diwangun ku bengkel mesin ...

Alat-alat canggih

Panyekel Solusi kapang Plastik total

Grup sumbu CNC 5:DMG ti Jérman, OKUMA sareng MAKINO ti Jepang, FIDIA ti Italia. Max.stroke nyaéta 4000 × 2000 × 1100mm
Grup EDM:DAEHAN pusat mesin EDM dua bérés sareng opat tungtung ti Koréa. Max.stroke nyaéta 3000 × 2000 × 1500mm
Pusat panggilingan:Kuraki pusat mesin boring sareng ngagiling horisontal ti Jepang. Max. Jero motong nyaéta 1100mm.
Grup CMM:WENZEL ti Jérman, HEXAGON ti Swédia sareng COORD ti Italia. Max. Ngukur stroke nyaéta 2500 × 3300 × 1500mm.
Anu sanésna: Alat uji kasaimbangan SCHENCK ti Jérman, alat uji teu karasa ti Amérika Serikat, mesin pamariksaan ow-rate, mesin pamariksaan cai & hidrolik terpadu.
Kelompok spotting: dugi ka 500T
Mesin suntik:Krauss maffei ti Jérman, HAITIAN, YIZUMI. Gerakan paralel, clamping magnet / clamping hidrolik, kalayan robot sumbu 5, laras ret pikeun Mucell, dugi ka 3300T.

Panyekel Bahan

Kami damel kerjasama sareng mérek terkenal baja, runner panas, bagian standar sareng résin sadunya salaku mitra.

Baja
Panas lumpat
Asesorisna
Partikel palastik