Taros Kami

Zhejiang Kaihua Moulds Co., Ltd.

Alamat

No.301 Le Hua Road, Mould New Town, Xinqian, Huangyan, Taizhou, Zhejiang, 318020, PRChina.

Telepon

086-576-8402592

0086-13616673601

0086-183586893019

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu-Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami