Mesin suntik molding

  • Ganda Warna Mesin suntik

    Ganda Warna Mesin suntik

    Mesin suntikan warna ganda sacara otomatis tiasa nyelapkeun sareng nyandak bagian, anu ngirangan biaya tenaga kerja, nyaimbangkeun efisiensi produksi, kualitas, sareng kapasitas produksi.
  • Sadaya-Electric suntik Molding Mesin

    Sadaya-Electric suntik Molding Mesin

    Kami komitmen pikeun ngembangkeun All-Electric Injection Molding Machine ngaliwatan diajar téknologi sareng kaahlian canggih.Kaihua nyadiakeun konsumén jeung hiji-hambalan solusi pabrik suntik calakan, equpment processing advamced jeung pangalaman manufaktur euyeub.
  • Horizontal suntik Molding Mesin

    Horizontal suntik Molding Mesin

    Urang ngarojong Horizontal Injection Molding Mesin tina operasi gampang jeung perbaikan.Mesin Horizontal Injection Molding kami cocog pikeun nyoco sareng tiasa ngawujudkeun cetakan otomatis.Dina susunan paralel tina sababaraha set, produk molding bisa gampang dikumpulkeun sarta dipak ku conveyor sabuk.
  • Mesin suntik molding nangtung

    Mesin suntik molding nangtung

    Kami ngadukung Mesin Molding Injeksi Vertikal kalayan akurasi anu luhur sareng operasi anu stabil.Kaihua Mold bisa datang nepi ka sistem parabot molding lengkep, kaasup tata perenah tutuwuhan, solusi iot jeung périferal pikeun automation jeung tabungan tanaga gawé.