Tentang Kami

Pambuka Kaihua

Panyekel Solusi kapang Plastik total

Alun-alun
Basis Produksi
Surplus
Patugas
Surplus
Produksi taunan

Kantor pusatna di Propinsi Zhejiang Cina, Kaihua ngagaduhan tujuh kantor cabang di Asia, Éropa, sareng Amérika, nyayogikeun palayanan pikeun langkung ti 280 palanggan. Ngaliwatan efisiensi tinggi sareng kaunggulan produksi siklus pondok, Kaihua parantos netepkeun reputasi pikeun jasa produksi kualitas-luhur sareng fokus kana konsumén salami 20 taun sajarah na. Kaihua bangga diaku salaku mérek buatan Made in China anu luhur.
Bisnis Kaihua dibasajankeun mobil, alat médis, sareng logistik dugi ka mebel bumi sareng alat-alat listrik, ngagungkeun kapasitas produksi langkung ti 2000 sét cetakan per taun. Kalayan total aset langkung ti 850 juta RMB, rata-rata naék penjualan taunan 25%, 1600 karyawan, sareng dua pabrikan di pabrik langkung ti 10.000 méter pasagi, Kaihua sanés ngan ukur pabrik cetakan top di Cina, tapi salah sahiji pemasok kapang panggedéna sacara global .

Didirikeun taun 2000 ku Daniel Liang, Kaihua parantos janten salah sahiji pemasok cetakan palastik suntik anu pangsaéna di dunya, nyayogikeun jasa dina desain, pabrik, produksi, sareng perakitan perkakas kualitas luhur.

- Zhejiang Kaihua Moulds Co., Ltd.

Markas Huangyan
Kalayan kapasitas produksi cetakan taunan saluareun 1,600 sét, langkung ti 650 padamel, sareng ngalangkungan 42,000 méter pasagi, basa Huangyan dibagi kana opat babagian anu béda anu kalebet divisi Logistik, divisi Médis, divisi Otomotif, divisi Rumah Tangga sareng divisi parabotan Bumi.

Tutuwuhan Sanmen
Kalayan kapasitas produksi kapang taunan saluareun 900 sét, langkung ti 500 padamel, sareng ngalangkungan 36,000 méter pasagi, basis Sanmen parantos khusus ngadamel pabrik cetakan otomotif kanggo sistem luar, sistem interior sareng sistem pendingin.

Markas Huangyan
%
Tutuwuhan Sanmen
%