Divisi Otomotif

Pedaran pondok:

● Sistem Exterior
● Sistem Interior
● Sistem Tiis


Detil Produk

Tanda Produk

Solusi sareng pembuatan kapang pikeun sistem éksternal otomatis sapertos bumper, grille, leutak penjaga jsb; sistem interior sapertos panel instrumen, panel panto, tihang jsb; Sistem tiis sapertos shround, fan, tank cai jsb.

Perusahaan ieu ngadukung OEMs mobil anu kawéntar dunya sapertos McLaren sareng mobil olahraga sanésna sareng Tesla, ogé Jerman, Perancis, Jepang, sareng Amérika. Éta ogé asalna ti Cina pikeun SAIC, Geely, Tembok Ageung, Guangzhou Automobile, BYD, sareng sajabana Merek mobil global Cina mangrupikeun mérek patungan sapertos FAW-Volkswagen, Beijing Benz, Shanghai GM, Dongfeng Nissan, Dongfeng Renault sareng Shenlong Automobile, sareng mangrupikeun panyadia tingkat munggaran sapertos Faurecia, Pio, Yanfeng, Echi, Magna sareng sajabina. Papasingan.

● Global OEM:

mt2-1

mt2-2

mt2-3

mt2-4

mt2-5

mt2-6

● domestik:

mt2-7

mt2-8

mt2-9

mt2-10

mt2-11

mt2-12

● Usaha babarengan:

mt2-13

mt2-15

mt2-16

mt2-17

mt2-18

● Panyekel Kelas Pertama:

mt2-19

mt2-20

mt2-21

mt2-22

am-2

locio (15)

Kauntungannana: ngirangan biaya kapang sareng biaya produksi.

Saha Urang
Pagawe Kaihua taat kana "jalma-berorientasi, meunang ku kualitas, inovasi kontinyu, manajemén berkelanjutan" filsafat bisnis, ketat ngadalikeun "kualitas, waktos sareng biaya", sadayana nyandak konsumén salaku pusat. Kaihua komitmen pikeun janten pemasok kapang anu luar biasa di dunya.

Basis Huangyan nutupan legana 40.000 méter pasagi, kalayan langkung ti 500 pagawé sareng ngadamel pabrik sakitar 1.500 kapang per taun. Éta ngagaduhan divisi Logistik, Divisi Otomotif, Divisi Rumah Tangga, Divisi Perkakas sareng Médis, khusus dina pembuatan tong lebu, palét, méja sareng korsi luar, peti, kotak panyimpenan, AC, kulkas sareng kapang anu sanés. 80% kapang anu dijual di luar negeri, utamina kalebet GARDENLIFE, GRACIOUSLIVING, RIMAX, SMARTFLOW, MAOROPLASTICS, STARPLAST, sareng sajabana cetakan otomatis khususna pikeun GM, Great Wall Automobile, SAIC, NAC, Geely Automobile, Tianjin FAW, Haima Automobile sareng anu sanésna mérek bebas. 60% kapang anu diékspor ka langkung ti 60 nagara atanapi daérah sapertos Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia, sareng sajabana.

Basis Sanmen kalebet 36.000 méter pasagi kalayan langkung ti 350 karyawan, sareng ngahasilkeun langkung 600 sét cetakan unggal taun. Éta khusus dina cet suntikan plastik pikeun bagian mobil sapertos mobil bumper, pager, lampu sareng bagian sistem éksterior anu sanés; dasbor mobil, panel panto sareng bagian sistem hiasan interior anu sanés; pigura angin, agul angin, flume sareng bagian sistem pendingin sanés. Utamana nyayogikeun cetakan sareng jasa pikeun terang merek mobil sapertos GM, FORD, VW, BMW, BENZ, Peugeot, RENAULT, Magna, FIAT, VOLVO, NISSAN, TOYOTA, sareng perusahaan mobil terkenal sapertos IAC, PO, Faurecia, Viston, BOSCH, BEHR, Valeo sareng Denso. 70% kapang anu diékspor ka langkung ti 30 nagara atanapi daérah sapertos Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia sareng sajabana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami