TENTANG KAMI

Didirikeun taun 2000 ku Daniel Liang, Kaihua parantos janten salah sahiji pemasok cetakan palastik suntik anu pangsaéna di dunya, nyayogikeun jasa dina desain, pabrik, produksi, sareng perakitan perkakas kualitas luhur.

  • 21 Mangtaun-taun
  • 1000 Patugas
  • 2500 Produksi taunan
  • 81800 Produksi
    Dasar
  • company_intrd_img
  • See For Yourself
  • Tingali Pikeun Sorangan

    Bisnis Kaihua dibasajankeun mobil, alat médis, sareng logistik dugi ka mebel bumi sareng alat-alat listrik, ngagungkeun kapasitas produksi langkung ti 2000 sét cetakan per taun.

  • promote2

Naha Komo deui

Kalayan kapasitas produksi kapang taunan saluareun 900 sét, langkung ti 500 padamel, sareng ngalangkungan 36,000 méter pasagi, basis Sanmen parantos khusus ngadamel pabrik cetakan otomotif kanggo sistem luar, sistem interior sareng sistem pendingin.

Do Even More

Ngawangun Mesin kapang Anjeun

Siap nyieun pabrik nangtung Haas anyar anjeun?
Hayu urang milarian mesin anu pas pikeun toko anjeun, sareng jantenkeun nyalira ku nambihan pilihan sareng fitur anu cocog pikeun anjeun.