Divisi Perkakas Bumi

Pedaran pondok:

● AC / Kulkas
● Parangkat séri


Detil Produk

Tanda Produk

Divisi alat bumi ngagaduhan kapasitas produksi 200-400 set kapang taunan. Kaseueuran cetakan didamel kanggo kulkas, AC, mesin cuci sareng alat kebon sareng sajabana Kami suksés nyandak téknologi formasi canggih sapertos suntikan Mucell kana cet pikeun nguntungkeun konsumén urang.

mt5-5-1

mt5-5-2

mt5-5-3

mt5-5-2

kaunggulan urang
Kualitas Tinggi (Mould & Kualitas Produk)
Pangiriman tepat waktu (Sampel Persetujuan & Pangiriman Mould)
Kontrol Biaya (Biaya Langsung & Henteu langsung)
Jasa Pangsaéna (Jasa pikeun Palanggan, Karyawan & Suplier)

Sistem— Sistem manajemén U8 ERP
Rutinitas-Kontrol Téknik Proyék
Dokumén — ISO9001-2008
Standarisasi-Sistem Penilaian Kinerja

Mucell:
Rata-rata taunan sakitar 20 sét mobil, alat-alat rumah tangga kapang mikro-foaming. Kagungan sbility ngajukeun solusi pikeun desain bagian sareng desain kapang, sareng tiasa ngalengkepan tés kapang dina mesin suntikan plastik 470t-3300t mikro-foaming.
Kaunggulan: nyingkat siklus cetak, ningkatkeun akurasi diménsi, ngaleungitkeun panyusutan permukaan produk, ngirangan gaya clamping sareng ngirangan beurat produk.
Palanggan wawakil: Benz, Volkswagen, Tembok Ageung, ford, GEELY.

Tekanan suntik tekanan low:
Rata-rata taunan sakitar 5 sét kapang suntikan tekanan rendah.
Kaunggulan: ningkatkeun tingkat produk sareng kualitas penampilan.
Palanggan wawakil: BAIC.

Téhnik Gerbang Dipotong dina Cetakan:
Rata-rata taunan sakitar 5-10 sét kanggo mobil, cetakan barang-barang rumah tangga.
Kaunggulan: sacara efektif ngirangan biaya tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi produksi.
Palanggan wawakil: Volvo, Dongfeng Automobile.

Nyemprot gratis:
Rata-rata taunan sakitar 5 sét cetakan injeksi nyemprot mobil gratis.
Kaunggulan: ngirangan biaya sareng ningkatkeun kualitas penampilan produk.
Palanggan wawakil: Renault.

Tim proyék kami bakal ngusahakeun sagala usaha ku "Skéma + ngawaskeun + nyegah + ngirimkeun", pikeun mastikeun yén masing-masing proyek dugi ka parantosan anu suksés.
Skéma: terkonsentrasi kana "kualitas" sareng "pangiriman", urang ngarencanakeun pikeun tiap proyek énggal sareng unggal kunjungan.
Ngawas: léngkah salajengna saatos skéma nyaéta ngawasi desain, pameseran, pangukuran, mesin sareng uji coba.
Nyegah: nyegah tina kaayaan anu teu normal.
Kirimkeun: kami bakal nyandak kasimpulan pikeun tiap proyek sareng ngirimkeun kagagalan atanapi pangalaman suksés kana tautan anu aya hubunganana, pikeun hasil anu langkung saé ku proyék salajengna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami