Produk suntik

  • Beauty Instrument
  • Beauty Instrument
  • Biochemical Instrument
  • Heart Failure Meter
  • Nursing Bed
  • Single face Pallet

    Rupa tunggal Pallet

    Palét ngagaduhan dua hartos. Anu mimiti: Palét mangrupikeun istilah anu dianggo dina industri pangiriman sareng logistik. Éta ngarujuk kana barang anu diimpor sareng diekspor ku laut atanapi udara atanapi transportasi gabungan di tangan pamilik kargo. Éta mangrupikeun patarosan ti anu gaduh kargo. Unggal pamilik kargo peryogi langkung ti hiji pamariksaan pikeun unggal paménta jasa logistik. Harga langkung saé tibatan tilu. Ku alatan éta, dina kerangka bisnis tradisional, aya sajumlah ageung palét. Jenis kadua: Palét, a ...
  • crate

    peti

    Kotak bagian anu digantungkeun utamina didamel tina ko-polipropilén ku nyuntik suntik, kalayan kakuatan mékanis anu saé, beurat enteng, umur jasa panjang sareng panggunaan anu merenah. Éta henteu ngan ukur dianggo sasarengan sareng rak lampu sareng kabinét panyimpenan, tapi ogé dianggo sasarengan sareng bahan asihan raka, méja tempat nganggo papan gantung, lomari témbok papan gantung sareng alat-alat pangerjaan sanés anu nganggo papan gantung anu langkung saé. Kateguhan luhur metoda panggunaan na ngabantosan anjeun leres-leres Ngahémat rohangan sareng ngirangan ...
  • Tray

    Dulang

    Palét ngagaduhan dua hartos. Anu mimiti: Palét mangrupikeun istilah anu dianggo dina industri pangiriman sareng logistik. Éta ngarujuk kana barang anu diimpor sareng diekspor ku laut atanapi udara atanapi transportasi gabungan di tangan pamilik kargo. Éta mangrupikeun patarosan ti anu gaduh kargo. Unggal pamilik kargo peryogi langkung ti hiji pamariksaan pikeun unggal paménta jasa logistik. Harga langkung saé tibatan tilu. Ku alatan éta, dina kerangka bisnis tradisional, aya sajumlah ageung palét. Jenis kadua: Palét, a ...
  • Trash can

    Wadah sampah

    Tong sampah mangrupikeun wadah pikeun nyimpen sampah, anu ngagaduhan fungsi anu sami sareng sampah, sareng umumna pasagi atanapi segi opat. Tong sampah iklan-jenis populér. Hal ieu biasa dianggo di komunitas, taman sareng tempat umum anu sanés. Sampah tiasa dikembangkeun janten jinis tong sampah anu hasrat anu énggal. Rahasia nyaéta yén aya hiji torowongan jero taneuh sareng mesin pneumatik dina unggal tempat sampah di masarakat, sapertos solokan, dina aksi mesin pneumatik. Aut ...
  • Double -deck

    Dobel -dék

    Ganda -deck Bagian Bagean : Pallet ganda-dek D4-1111 Nomer: KH170384 Ukuran bagian: 1100 * 1100 * 140 mm Bagian beurat : 19.28kg Pallet Part Feature Pallet ketat pisan pikeun susun, kakuatan lentur, kakuatan lempeng handap, corétan sudut , rata-rata kakuatan beban sareng sajabana Kombinasi Pallet Dolly Pallet Lid Bobot nurunkeun kabutuhan anu nyababkeun langkung seueur prosés sapertos Mucell. Kaihua Technology Pallet kapang desain sareng ngadamel Desain bagian / analisis CAE / Analisis aliran kapang prosés Mucell Pallet Beban Janten ...
  • Big Industrial Crate (5 version)

    Peti industri ageung (5 vérsi)

    Peti industri ageung (5 versi) Ukuran bagian: 1200 X 1000 X 731mm 1200 X 1000 X 821mm 1200 X 1000 X 547mm kapang Ukuran: 2560x2130x1560mm Bagian beurat : 19.28kg Pallet Part Feature Pallet ketat pisan pikeun susun, kakuatan flexural, piring handap kakuatan, turunna sudut, rata-rata kakuatan beban sareng sajabana Pallet Dolly kombinasi Pallet Lid Bobot nurunkeun kabutuhan anu nyababkeun langkung seueur prosés sapertos Mucell. Kaihua Technology Pallet kapang desain sareng ngadamel Desain bagian / analisis CAE / kapang aliran analisa ...
  • Grape Folding Tote

    Tote Tilepan Anggur

      Anggur Ngalacak Tote Bagian Ngaran: Anggur ngalipet tote kapang Ukuran: 1790X1090X1057 mm kapang beurat: 11Ton Bagian ukuran: 710X953X26 mm Bagian beurat: 650g Pallet Part Feature Pallet ketat pisan pikeun nyusun, kakuatan flexural, kakuatan piring handap, sudut serelek, rata-rata beban kakuatan jsb Kombinasi Pallet Dolly Pallet Lid Bobot nurunkeun kabutuhan nyababkeun langkung seueur prosés sapertos Mucell. Kaihua Technology Pallet kapang desain sareng ngadamel Desain bagian / analisis CAE / Analisis aliran kapang Muce ...
12 Teras> >> Halaman 1/2