Kapang suntik

  • Automobile instrument panel mould

    Kapang panel instrumen mobil

    Bagian anu paling penting tina kapang mobil nyaéta cetakan sampul. Jenis maot ieu biasana maot tiis. Dina hartos anu jembar, "cetakan mobil" mangrupikeun istilah umum pikeun kapang anu dianggo pikeun ngadamel sadaya bagian mobil. Salaku conto, cetakan stempel, cet suntikan, cetakan penempa, kapang cetakan lilin, cetakan kaca, sareng sajabana Bagian-bagian stamping dina awak mobil kasarna dibagi kana bagian panutup, bagian balok sareng bagian stamping umum. Bagian stamping anu tiasa jelas nganyatakeun charac ...
  • Car rear wheel mould

    Citakan kabayang tukang mobil

    Divisi otomotif tiap taun ngadamel sekitar 1200 cetakan rata-rata, khusus pisan dina cet interior ageung sareng sedeng, kasus klasik sapertos cet dasbor foaming ford, Volkswagen, Benz, Tembok Ageung sareng stc., Tumpukan kapang tina panto panto pikeun audi, kapang panto panto dibantosan gas, nyorot kapang grille anu sanésna, cetakan kolom cetakan tekanan rendah pikeun basa Sanmen jaguar kalebet 36.000 méter pasagi kalayan langkung ti 350 padamel, sareng ngahasilkeun langkung 600 sét kapang unggal taun. Éta spés ...
  • Car door mould
  • Car bumper mould

    Citakan bemper mobil

    Ujung hareup sareng tukang mobil dilengkepan ku bumper, anu henteu ngan ukur ngagaduhan fungsi hias, tapi anu langkung penting, éta alat kaamanan anu nyerep sareng ngirangan épék éksternal, ngajagi awak sareng ngajagi awak sareng pangeusi. Bélper hareup sareng tukang mobil biasana didamel tina bahan logam. Baja kanal anu bentukna U dicap tina pelat waja kalayan kandelna langkung ti 3 mm, sareng permukaan na dilapis krom. Éta rivet atanapi dilas ku rél pigura, ...
  • Logistics Division

    Divisi Logistik

    ● Debu
    ● Palét
    ● peti
  • Automotive Division

    Divisi Otomotif

    ● Sistem Exterior
    ● Sistem Interior
    ● Sistem Tiis
  • Household Division

    Divisi Rumah Tangga

    ● Seri Luar
    ● séri jero rohangan
    ● Barudak Barudak
  • Home Appliance Division

    Divisi Perkakas Bumi

    ● AC / Kulkas
    ● Parangkat séri
  • Medical Division

    Divisi médis

    Solusi sareng pembuatan kapang pikeun alat-alat médis ageung, alat-alat kabugaran sapertos MRI, CT sareng treadmill sareng sajabana kaunggulan kami Kualitas Tinggi (Mould & Kualitas Produk) Pangiriman tepat waktu (Sampel Persetujuan & Pangiriman Mould) Kontrol Biaya (Biaya Langsung & Henteu langsung) Pangsaéna Jasa (Palayanan ka Palanggan, Karyawan & Suplier) Sistem— Sistem manajemén U8 ERP Rutinitas-Dokumén Kontrol Téknik Proyék — ISO9001-2008 Standarisasi - Penilaian Kinerja Syste Kaihua padamelan nuturkeun "jalma ...