Divisi médis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Solusi sareng pembuatan kapang pikeun alat-alat médis ageung, alat-alat kabugaran sapertos MRI, CT sareng treadmill jsb.
mt3-3-1

molds-3-1

kaunggulan urang
Kualitas Tinggi (Mould & Kualitas Produk)
Pangiriman tepat waktu (Sampel Persetujuan & Pangiriman Mould)
Kontrol Biaya (Biaya Langsung & Henteu langsung)
Jasa Pangsaéna (Jasa pikeun Palanggan, Karyawan & Suplier)

Sistem— Sistem manajemén U8 ERP
Rutinitas-Kontrol Téknik Proyék
Dokumén — ISO9001-2008
Standarisasi-Performance Performance Syste

Pagawe Kaihua taat kana "jalma-berorientasi, meunang ku kualitas, inovasi kontinyu, manajemén berkelanjutan" filsafat bisnis, ketat ngadalikeun "kualitas, waktos sareng biaya", sadayana nyandak konsumén salaku pusat. Kaihua komitmen pikeun janten pemasok kapang anu luar biasa di dunya.
Basis Huangyan nutupan legana 40.000 méter pasagi, kalayan langkung ti 500 pagawé sareng ngadamel pabrik sakitar 1.500 kapang per taun. Éta ngagaduhan divisi Logistik, Divisi Otomotif, Divisi Rumah Tangga, Divisi Perkakas sareng Médis, khusus dina pembuatan tong lebu, palét, méja sareng korsi luar, peti, kotak panyimpenan, AC, kulkas sareng kapang anu sanés. 80% kapang anu dijual di luar negeri, utamina kalebet GARDENLIFE, GRACIOUSLIVING, RIMAX, SMARTFLOW, MAOROPLASTICS, STARPLAST, sareng sajabana cetakan otomatis khususna pikeun GM, Great Wall Automobile, SAIC, NAC, Geely Automobile, Tianjin FAW, Haima Automobile sareng anu sanésna mérek bebas. 60% kapang anu diékspor ka langkung ti 60 nagara atanapi daérah sapertos Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia, sareng sajabana.

Téknologi kapang tumpukan:
Rata-rata taunan sakitar 5-10 sét cetakan tumpukan pikeun produk mobil sareng rumah tangga.
Kauntungan: ngirangan biaya kapang sareng biaya produksi.
Palanggan wawakil: Audi, Ikea.

Cetakan Injeksi anu Ditulungan Gas:
Rata-rata taunan sakitar 20 sét mobil, cet rumah suntik bantosan gas-dibantuan.
Kauntungan: ngirangan biaya produksi, ningkatkeun penampilan produk.
Palanggan wawakil: Jaguar Land Rover, RESOL.

Tekanan suntik tekanan low:
Rata-rata taunan sakitar 5 sét kapang suntikan tekanan rendah.
Kaunggulan: ningkatkeun tingkat produk sareng kualitas penampilan.
Palanggan wawakil: BAIC.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami