Rapat Mobilisasi Kaihua Mould's 2021 "Perbaikan Manajemén Digital" sareng "Orde Militer Target Strategis" Konperénsi Sumpah parantos dilaksanakeun

Tanggal 2-3 Maret 2021, Rapat Mobilisasi "Peningkatan Manajemen Digital" Kaihua kapang sareng rapat sumpah "Strategis Target Militér Orde" diayakeun di Markas Huangyan sareng Pabrik Sanmen. Langkung ti 1.000 pagawé anu hadir dina rapat éta.
news

Rapat Mobilisasi "Perbaikan Manajemen Digital"
640
Dina awal rapat, Pupuhu Liang Zhenghua bagikeun ka anjeun:
Dina taun 2020, sababaraha departemén ti dua pabrik di Huangyan Sanmen bakalan pokus kana idéologi hidayah "kualitas luhur, épisiensi tinggi, sareng siklus pondok", anu bakal diterapkeun dina unggal proyek anu suksés, sareng bakal bersinar kalayan panghargaan kahormatan.
Pesenan dina taun 2020 ningkat ku 40,37% taun ka taun
Nilai kaluaran 2020 ningkat ku 13,77% taun ka taun
Jumlahna aya 668 kasus paningkatan KMS
Jumlahna aya 1184 kasus pamutahiran KMVE

2021 mangrupikeun taun paningkatan manajemén digital Kaihua. Sadaya departemen kedah difokuskeun pamekaran kualitas luhur, sacara komprehensif ningkatkeun manajemen digital perusahaan, sareng ngalengkepan indikator pikeun 2021, sareng ngahontal lima sarat ieu:
1. Kedah keukeuh kualitas heula
2. Éta kedah janten customer-centric sareng nyayogikeun palanggan sareng solusi anu sistematis
3. Biaya sareng biaya perusahaan kedah dikirangan
4. Standarisasi kedah diturut
5. Perlu ningkatkeun tingkat inpormasi sareng ngagancangkeun kamekaran digitalisasi

sdfa

news5

news (2)

news (3)
Dina konperénsi ieu, perusahaan muji koléktif anu luar biasa sareng padamel pinunjul anu dipilih ku sababaraha departemén dina taun 2020. Sajumlah 5 panghargaan koléktif sareng 11 penghargaan individu dilélérkeun, sareng sajumlah 54 pagawé angkat panggung nampi penghargaan.

Agenda kadua konperénsi ieu nyaéta medalna rapat sumpah "target militér target strategis".

Wakil presiden eksekutif perusahaan sareng manajer unggal departemen nyandak sumpah sareng nandatanganan paréntah militér hiji-hiji, teras Ketua Liang Zhenghua masihan bendera ka unggal departemen.

Gendhing perang parantos disada, sareng paréntah militér parantos ditetepkeun. Urutan militér mangrupikeun tujuan, tapi ogé janji. Sadayana padamel bakal tanpa tanggung jawab nyandak tanggung jawab kana taktak sareng ngalaksanakeunana kana tindakan, sahingga kecap kedah janten kalakuan sareng kalakuan kedah tegas!

treyt

 

sdfa

Ngaluarkeun Konférénsi Sumpah "Tujuan Militér Tujuan Objektif"
trewy
Usum tiis parantos bérés, galaksi caang
Hatur nuhun kulawarga Kaihua
Dina taun 2020, urang bakal aya dina parahu anu sami, silih cepengan
Urang bakal teraskeun dina 2021
Tong hilap kana maksad aslina sareng maju ka wani


Pos waktos: Mar-20-2021