2020 Konperénsi Pemasaran Kuartal Kadua · Gancang sareng Ngamuk

Jam 8 enjing tanggal 5 Juli 2020, rapat pamasaran kuartal kadua Kaihua Mould taun 2020 dilaksanakeun tepat waktu di aula konperénsi Tongji Huangyan Rural Revitalization College.
Sajumlah 65 tanaga pamasaran sareng pamimpin senior ti Markas Huangyan sareng Pabrik Sanmen ngiringan dina konperénsi pamasaran ieu. Konperénsi dibagi kana dua téma:
Rapat pamasaran kuartal kadua 2020
②Kegiatan Ékspansi "Gancang sareng Gairah" ka-4
640a
640
Momen anu saé tina rapat pamasaran
Dina awal rapat, Pupuhu Liang Zhenghua masihan pidato.

Mimiti, Pupuhu Liang Zhenghua ngabagi data "Tingkat parantosan rencana pesenan dina kuartal kadua 101%, sareng kinerja naék 35% taun-taun." Pupuhu Liang Zhenghua sapinuhna negeskeun kinerja para pemasar anu aya dina kuartal sateuacanna sareng nyatakeun rasa syukur ka sadayana. Teras anjeunna ngadamel analisis anu jero ngeunaan lingkungan pasar ayeuna, ngawartosan ka sadayana tentang fokus sareng arah kerja kuartal payun, sareng ngajukeun opat kecap konci: "siklus pondok", "pangalaman pelanggan", "produk inovatif", "konsumén" pasangan ”.
yue
Salajengna, unggal staf pamasaran sumping ka panggung pikeun ngalaporkeun kasimpulan padamelan kuartal sateuacanna sareng rencana damel pikeun kuartal salajengna.
Gina, Diréktur Penjualan Departemen Pemasaran Luar Negeri, ngabagi ka sadayana: "Kusabab pangaruh wabah luar negeri, sababaraha paméran parantos ditunda atanapi bahkan dibatalkeun, sareng rancana perjalanan para nasabah anu nganjang ogé ditunda dugi ka 2021. Saha waé anu hadir kedah fleksibel, nyaluyukeun statusna nyalira, sareng ngumpulkeun, henteu paduli Kumaha interaksi sareng konsumén dina sagala arah! "

oiu
Pimpinan senior perusahaan angkat panggung hiji-hiji pikeun ngabagi parasaan aranjeunna dina kuartal kadua sareng arah paningkatan dina kuartal payun.
Liu Qingjun, Wakil Présidén Eksekutif Markas Huangyan
news
Liang Zhengwei, Wakil Présidén Eksekutif Pabrik Sanmen
afc
Gerentes jurusan
bvc
Gancang & Ngamuk
“Di——” Kalayan peluit peluit, kagiatan teureuh ieu sacara resmi dimimitian.
Kegiatan teureuh ieu utamina diwangun ku 4 bagian, "Icebreaker", "Tantang Diri: Jalan Tightrope Jalan-Luhur", "Tim 150, Power Circle" sareng "Happy BBQ".
Hayu urang rasakeun suasana haneut dina acara sasarengan!

Proyék ékspansi
"Meupeuskeun És"
Prestasi asalna tina tim, sareng tim ngalaksanakeun nyalira.
Gim anu ngalanggar és épéktip ngébréhkeun halangan antar jalma, nyiptakeun suasana komunikasi anu saé, sareng ngarangsang sumanget sareng sumanget anggota tim.
ytruyt vbnbv
"Jalan-jalan cangkéng luhurna"
Ti mimiti pinuh ku pangharepan, ngaléngkah ka tengah meteor, sakedik ragu-ragu maju, dina kaayaan ngagorowok sareng dorongan para sahabat kuring, ngalangkungan panggung anu paling sesah, mendakan pemandangan di kajauhan, nyandak tapak anu pageuh, sareng ngadeukeutkeun tungtung undakan. Ngahontal tujuan sareng nangtang diri.
"Tim 150, Lingkaran Daya"
Bagikeun tanaga gawé, silih ajak, silih percaya, ngalaman wates antara mungkin jeung teu mungkin.vcbvc
Nalika wengi sumping, suasanana masih haneut
"Bingah BBQ" ngumumkeun bubuka
bcvbv ytrytr
Kaihua Hummingbirds jauh pisan tina raména kota
Pinuh ngahargaan suasana éndah reuni kelompok di alam
Kolaborasi sareng tangtangan diri anjeun
Ningkatkeun sumanget tim sareng silih ngarti sareng percanten diantara anggota tim
Babarengan, timna nyaéta tim
Nuhun parantos pendak


Pos waktos: Mar-20-2021